Ποιοι είμαστε

Με συνέπεια
& άριστη γνώση του αντικειμένου

Από το 1976 μέχρι σήμερα, μοναδικό μας μέλημα είναι η προσφορά ξεχωριστών υπηρεσιών και προϊόντων σε όλους μας τους πελάτες, πάντα με συνέπεια, άριστη γνώση του αντικειμένου και συνεχής εξέλιξη.

Το κατάστημά μας στα Μέγαρα είναι αποκλειστικά σχεδιασμένο για αυτό το λόγο. Ένας μοντέρνος χώρος, προσεγμένος σε κάθε του λεπτομέρεια, με εξειδικευμένους οπτικούς – οπτομέτρες, τεχνίτες και προσωπικό ώστε να σας προσφέρουμε ακριβώς την προσοχή και αφοσίωση που απαιτεί η πάθησή σας ή το στυλ σας.

Ισόγειο

τμήμα γυαλιών ηλίου

Ο συνδυασμός ψυχρού και θερμού φωτισμού και το πλήθος των καθρεπτών βοηθούν να επιλέξετε σωστά τον κατάλληλο σκελετό ηλίου που ταιριάζει τόσο στα χαρακτηριστικά του προσώπου σας όσο και στον φακό που σας ξεκουράζει περισσότερο.

Με πάνω από 100 brands καθιερωμένα εδώ και πολλά έτη στο χώρο της μόδας και με συνεχείς νέες συνεργασίες είμαστε βέβαιοι πως θα μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι, όποια απαίτηση και αν έχετε.

1ος Όροφος

τμήμα γυαλιών οράσεως

Ο χώρος είναι ειδικά διαμορφωμένος ώστε να εξασφαλίζουμε την ιδιαίτερη προσοχή αλλά και φροντίδα που έχει ανάγκη ένας ασθενής με κάθε είδους οφθαλμολογική πάθηση. Γνωρίζουμε καλά πόσο σημαντικά είναι τα προσωπικά ιατρικά δεδομένα, έτσι εκτός της ιδιωτικότητας του χώρου, όλα σας τα στοιχεία, παθήσεις κ.α. φυλάσσονται σε ιδιόκτητο server εντός του καταστήματος.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο όπως η Essilor, η Nikon, Zeiss κ.α. με μοναδικό σκοπό όλα αυτά τα χρόνια να σας παρέχουμε εξαιρετική ποιότητα οργανικών και κρυστάλλινων φακών για κάθε απλή ή ιδιαίτερη πάθηση.

2ος Όροφος

τμήμα οπτομετρίας

Αποκλειστικά αφιερωμένο στην οπτομετρία από ειδικό οπτικό-οπτομέτρη, μπορούμε εντός του καταστήματος να επιβεβαιώσουμε την συνταγή του οφθαλμιάτρου σας, να ελέγξουμε εάν η όρασή σας έχει μεταβληθεί μετά την εξέταση (εάν έχει περάσει αρκετός καιρός για παράδειγμα) και να σας εκπαιδεύσουμε στην σωστή εφαρμογή και χρήση των φακών επαφής σας.

Η οφθαλμολογική εξέταση είναι εντελώς δωρεάν για όλους μας του πελάτες και 100% αξιόπιστη χάρη στον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό (κερατοδιαθλασίμετρο-οπτότυπο) της Nippon.

Εργαστήριο

Το εξειδικευμένο μας τεχνικό προσωπικό, άρτια εκπαιδευμένο στην εφαρμογή φακών και επιδιορθώσεις σκελετών θα σας αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις σε ποιότητα αλλά και χρόνο.

Ο τροχός που χρησιμοποιούμε είναι της Essilor και είναι ικανός να τροχίσει φακούς για κάθε είδους σκελετό, μεταλλικούς, πάστινους, nylor ή griff (χωρίς σκελετό). Εντός του εργαστηρίου διαθέτουμε επίσης ένα πολύ μεγάλο stock σε φακούς, οργανικούς και κρυστάλλινους, από τους απλούστερους βαθμούς έως αρκετά μεγάλους σε διάφορα πάχη. Έτσι μπορούμε να σας παραδώσουμε οποιαδήποτε σχεδόν παραγγελία εντός 15-20 λεπτών.

Κάθε είδους επισκευή/επιδιόρθωση γίνεται άμεσα στο κατάστημά μας. Κολλήσεις, βραχίονες, επιρήνια , βιδάκια κτλ τα παραλαμβάνεται την ίδια ημέρα, εντός μερικών λεπτών.