Ο χώρος

Επιβλητικό. Ξεχωριστό. Πρωτοποριακό

Αρχιτεκτονικά και αισθητικά, τα “Οπτικά Μιχάλαρος” στα Μέγαρα κερδίζουν τον επισκέπτη πριν ακόμη περάσει την πόρτα του. Ένας συνδυασμός νεοκλασικού στιλ στο εξωτερικό του, και μιας minimal προσέγγισης στο ψηλοτάβανο εσωτερικό του -όπου κυριαρχεί το ξύλο, το μάρμαρο και το γυαλί- επιτρέπει στο φυσικό και τεχνητό φως να αναδείξει κάθε στοιχείο του. Το πρώτο πολυώροφο οπτικό κατάστημα στην Ελλάδα έχει διαμορφωθεί με κάθε ένα από τα τέσσερα επίπεδά του να αντιστοιχεί και σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι των υπηρεσιών του, έτσι ώστε να δίνεται η απαραίτητη φροντίδα και προσοχή στο κοινό του.


Ισόγειο - Γυαλιά Ηλίου

Κολεξιόν από εκατό και πλέον brands από όλον τον κόσμο, με διαχρονικές υπογραφές αλλά και νέα ονόματα, σας υποδέχονται με το «καλωσήρθατε» στον χώρο μας. Πέρα από τις μόνιμες συνεργασίες μας, αναζητούμε πάντα εκείνο που θα ξεχωρίσει κάθε σεζόν σε άποψη, τάση, σχήμα ή χρώμα. Και φυσικά, έχετε την ευκαιρία να τα δοκιμάσετε όλα, στις ιδανικές συνθήκες: σε μια καλοφωτισμένη αίθουσα, με καθρέπτες που καλύπτουν κάθε γωνία.


 Η επιλογή του σκελετού όμως δεν είναι απλά θέμα στιλ. Πρέπει να ταιριάζει στο σχήμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου, την επιδερμίδα, την προσωπικότητά σας -και με την εμπειρία μας, μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε στην ιδανική για την εμφάνισή σας επιλογή. Τέλος, ο σωστός φακός -από πλευράς αντοχής, προστασίας, αλλά και ύφους- έρχεται και ολοκληρώνει το επόμενό σας αγαπημένο αξεσουάρ.

1ος Όροφος - Γυαλιά Οράσεως


Το επόμενο βήμα μετά την ιατρική γνωμάτευση της όποιας οφθαλμολογικής πάθησης είναι η εκτέλεσή της με ακρίβεια, επιστημονικότητα και υπευθυνότητα. Εξάλλου, όποτε αναφερόμαστε σε κάτι τόσο ευαίσθητο όσο τα μάτια μας, και οι τρεις αυτές αρχές είναι αδιαπραγμάτευτες. Ο χώρος μας -που είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στα γυαλιά οράσεως- διασφαλίζει την ανάλογη προσοχή και φροντίδα που απαιτείται, μιας και γνωρίζουμε καλά πόσο σημαντικά είναι τα προσωπικά ιατρικά δεδομένα. Έτσι, πέρα από την ιδιωτικότητα του χώρου, και όλο το ιστορικό σας φυλάσσεται σε ιδιόκτητο server εντός του καταστήματος.


Με εξατομικευμένη προσέγγιση για κάθε ασθενή, λαμβάνουμε ένα πλήρες ιστορικό του τρόπου ζωής του. Έτσι, μπορούμε να τον καθοδηγήσουμε στην επιλογή του κατάλληλου σκελετού σύμφωνα με τις ανάγκες του -και αντίστοιχα των ιδανικών οφθαλμικών φακών για την τέλεια όραση σε οποιαδήποτε συνθήκη.


Πέρα λοιπόν από τη μεγάλη ποικιλία σε κάθε σχέδιο και τύπο σκελετών οράσεως -μεταλλικούς, πάστινους, Griff, Nylor, κ.ά.- σας προσφέρουμε και ανάλογο ευρος επιλογών στους φακούς. Χάρη στη συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο -όπως οι Essilor, Zeiss, Nikon κ.ά.- μπορούμε να σας καλύψουμε σε κάθε απλή ή ιδιαίτερη πάθηση με εξαιρετικής ποιότητας οφθαλμικούς φακούς, συνοδευόμενους πάντα από 2ετή εγγύηση.

2ος Όροφος - Οφθαλμική Φροντίδα

Η καρδιά -ή μήπως καλύτερα, η κόρη;- του χώρου σε ό,τι αφορά την υγεία των ματιών σας. Ένας όροφος αποκλειστικά αφιερωμένος στην οπτομετρία, όπου μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τη συνταγή του οφθαλμιάτρου σας, να ελέγξουμε εάν η όρασή σας έχει μεταβληθεί μετά την εξέταση (εάν π.χ. έχει περάσει αρκετός καιρός) και να σας εκπαιδεύσουμε στην σωστή εφαρμογή και χρήση των φακών επαφής σας. 


Επίσης, χάρη στον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό μας – όπως το κερατοδιαθλασίμετρο της Nippon- όλοι μας οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε μια αξιόπιστη οφθαλμολογική εξέταση. Τέλος, δίνουμε βάρος στην εξατομικευμένη και άρτια αποκατάσταση και θεραπεία των δυσλειτουργιών της όρασης, αξιοποιώντας κάθε κατάλληλο ανά περίπτωση μέσο: γυαλιά, φακούς επαφής, βοηθήματα χαμηλής όρασης, προϊόντα οφθαλμικής φροντίδας, αλλά και πρωτοποριακά προγράμματα αποκατάστασης, όπως η Εκπαίδευση Όρασης -ή αλλιώς, VisionTraining.

Υπόγειο - Εργαστήριο

Στελεχωμένο από ένα εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, άρτια εκπαιδευμένο στην εφαρμογή φακών και τις επιδιορθώσεις σκελετών, το εργαστήριό μας ανταποκρίνεται γρήγορα και υπεύθυνα σε ό,τι μικρό ή μεγάλο αφορά τα γυαλιά σας. Έχοντας στη διάθεσή τους τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό -όπως τον τροχό Essilor, κατάλληλο για φακούς κάθε είδους σκελετού- αλλά και ένα σημαντικό stock οργανικών και κρυστάλλινων φακών σε ποικιλία βαθμών και λεπτότητας, οι άνθρωποί μας αξιοποιούν τη γνώση και την τεχνολογία για τον καλύτερο σκοπό: τη δική σας άρτια εξυπηρέτηση, στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. 


Έτσι, μπορούμε να ολοκληρώσουμε οποιαδήποτε εργασία -από παράδοση παραγγελίας μέχρι επιδιόρθωση (κολλήσεις, βραχίονες, επιρρίνια, βιδάκια, κ.λπ.)- όχι απλά αυθημερόν, αλλά τις περισσότερες φορές μέσα σε 15’-20’!