Συχνές ερωτήσεις

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας σχετικά με την όραση και τα οπτικά σας. Στο κατάστημά μας, κατανοούμε πως μπορείτε να έχετε πολλές ερωτήσεις, και ακριβώς γι’ αυτό δημιουργήσαμε αυτή τη σελίδα με συχνές ερωτήσεις για να σας βοηθήσουμε.

Παραγγελίες
Είτε από το κατάστημά μας, είτε με παράδοση με courier στον χώρο σας.
Με πιστωτική κάρτα (σε έως 12 άτοκες δόσεις) ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Για αγορές άνω των 80,00€, δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής. Για μικρότερες παραγγελίες, το κόστος διαμορφώνεται στα 3,00€.

Είμαστε συμβεβλημένοι με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία και τις ιδιωτικές ασφαλιστικές, οπότε ναι. Απλά θα χρειαστούμε από εσάς όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, και αναλαμβάνουμε τη σχετική διαδικασία.

Όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από εγγύηση γνησιότητας και οι οφθαλμικοί φακοί από εγγύηση 24 μηνών.

Εξειδικευόμαστε στη παιδική όραση και αφιερώνουμε τον απαραίτητο χρόνο τόσο στους γονείς όσο και τα παιδιά έτσι ώστε να αποδεχθούν ομαλά τη χρήση γυαλιών και να εξοικειωθούν με αυτά. Υπάρχουν οφθαλμικοί φακοί εξατομικευμένοι στις παιδικές ανάγκες και ανθεκτικοί στον έντονο τρόπο ζωής τους. Με την καθοδήγηση του έμπειρου και επιστημονικού προσωπικού μας, γίνεται η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων τόσο σε σκελετό -που πρέπει να πληροί κάποιες προϋποθέσεις- όσο και σε οφθαλμικούς φακούς. Όπότε ναι, και σας περιμένουμε.

Φακοί επαφής

Δεν υπάρχει απόλυτο όριο ηλικίας. Είναι όμως πολύ σημαντικοί παράγοντες για τη σωστή χρήση η υπευθυνότητα, η συνέπεια, και η ευθύνη της σωστής φροντίδας. Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να αρχίσουν να φορούν φακούς επαφής από 11 ετών και πάνω. Ζητήστε τη συμβουλή μας ώστε να σας ενημερώσουμε για τον σωστό και ασφαλή τρόπο χρήσης των φακών επαφής, και να αποφασίσετε αν είναι η κατάλληλη στιγμή για εσάς.

Οι φακοί επαφής είναι πρακτικά αδύνατο να χαθούν πίσω από το μάτι σας.Υπάρχει μια μεμβράνη που καλύπτει το μάτι σας, η οποία συνδέεται με το εσωτερικό των βλεφάρων σας. Έτσι ο φακός δεν μπορεί να χαθεί πίσω από το μάτι.
Οι περισσότεροι σύγχρονοι και ποιοτικοί μαλακοί φακοί επαφής είναι κατασκευασμένοι από πλούσια σε υγρασία υλικά που επιτρέπουν στο οξυγόνο να τους διαπερνά. Με βάση αυτό, θα πρέπει να μπορείτε να φοράτε τους φακούς επαφής σας καθημερινά .Σε κάθε περίπτωση, ζητήστε τη συμβουλή του οφθαλμιάτρου σας και του εφαρμοστή σας (οπτικού, οπτομέτρη) για το κατάλληλο για εσάς πρόγραμμα χρήσης.
Εφόσον χρησιμοποιείτε ποιοτικούς φακούς, εγκεκριμένους από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τηρείτε αυστηρά το πρόγραμμα αντικατάστασης και τους κανόνες υγιεινής, οι φακοί επαφής είναι μια υγιής και ασφαλής επιλογή διόρθωσης της όρασης.

Φυσικά. Οι φακοί επαφής είναι μια θαυμάσια επιλογή για αθλητές αλλά και όσους έχουν έναν έντονο και δραστήριο τρόπο ζωής. Εκτός του ότι χαρίζουν ένα πλήρες οπτικό πεδίο και καθαρή όραση μιας και δεν λερώνονται, δεν θολώνουν και παρέχουν ασφάλεια από τυχόν τραυματισμούς από εξαρτήματα ή όργανα αθλητισμού -όπως π.χ. μπάλες.