Γυαλιά οράσεως

Αθλητικά γυαλιά οράσεως

Γνωρίζουμε καλά τις ανάγκες ενός αθλητή κατα τη διάρκεια των αθλητικών δραστηριοτήτων του. Για το λόγο αυτό η όραση του δε πρέπει να αποτελεί εμπόδιο από το βασικό στόχο της καλής απόδοσης και της απόλαυσης. Η τέλεια όραση με ασφάλεια και προστασία είναι βασική και απαραίτητη προϋπόθεση. Η ενασχόληση με τα σπορ και τη χρήση των συμβατικών γυαλιών οράσεως κρύβει κινδύνους τραυματισμού σε περίπτωση ατυχήματος αλλά και το κίνδυνο αν δεν υπάρχει δεύτερο ζευγάρι γυαλιών ο χρήστης να μείνει χωρίς γυαλιά οράσεως μέχρι να κατασκευαστεί το νέο του σκελετό. Στο κατάστημα μας θα βρείτε αθλητικά γυαλιά οράσεως με βαθμούς (μυωπία , υπερμετρωπία , αστιγματισμός κ.α) για σπορ όπως Μπάσκετ , ποδόσφαιρο, ποδηλασία , τέννις , κολύμβηση/ θαλάσσια σπορ ,σκοποβολή , βόλεϊ .

Μπάσκετ – Ποδόσφαιρο

Μάσκες προστασίας ή αθλητικά σκελετά οράσεως κατάλληλα για προπόνηση. Είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά και εφαρμόζουν τέλεια στο πρόσωπο. Υπάρχει η δυνατότητα στο ίδιο σκελετό τοποθέτησης είτε βραχίονα είτε λάστιχου. Εσωτερικά είναι κατασκευασμένα από μαλακό υλικό για απόλυτη προστασία των ματιών. Οι διορθωτικοί φακοί που τοποθετούνται σύμφωνα με τη πάθηση σας είναι άθραυστοι με αντιανακλαστικές επιστρώσεις.

Θαλάσσια Σπορ

Ανθεκτική Ελαφριά μάσκα γυαλιών για ολοκληρωμένη κάλυψη με κορδόνι που επιπλέει όταν το γυαλί πέσει στη θάλασσα ώστε να μη χαθεί.
Συστήνονται Πολωτικοί φακοί που απορροφούν τις αντανακλάσεις. Γυαλάκια και μάσκες θαλασσής με την οφθαλμική σας πάθηση θα σας χαρίσουν τη τέλεια όραση και τη τέλεια απόδοση καθώς και την απόλαυση του σπορ σας.

Σκοποβολή

Μάσκες προστασίας με άθραυστους φακούς σε κίτρινη ή πορτοκαλί απόχρωση που αυξάνει την ευκρίνεια του στόχους καθώς και τις χρωματικές αντιθέσεις.
Τέννις. Ένα άθλημα στο οποίο το μπαλάκι του τέννις λόγω της μεγάλης ταχύτητας που αναπτύσσει μπορεί να προκαλέσει έντονο τραυματισμό συστήνεται προστασία ματιών με μάσκα προστασίας.Αν ο αθλητής χρήζει οπτικής διόρθωσης καλό είναι να εφαρμόζεται μιας και ο χρήστης θα έχει καλύτερες επιδόσεις.

Βόλεϊ

Μάσκα ή γυαλιά που προσφέρουν καθαρή όραση , προστασία από τραυματισμούς καθώς και προστασία από εισχώρηση άμμου στα μάτια.

Ποδηλασία

Μεγάλη ταχύτητα , σκόνη , ιδρώτας και μεταβαλόμενες συνθήκες φωτισμού χαρακτηρίζουν τo άθλημα της ποδηλασίας.Για το λόγο αυτό συστήνεται μάσκα με ελάχιστο βάρος που δεν επιτρέπει τον ιδρώτα να εισχωρήσει στη περιοχή των ματιών και να προκαλέσει δυσκολία όρασης και τσούξιμο κατα της διάρκεια της άθλησης.Ιδανικός φωτοχρωμικός φακός που προσαρμόζεται στις συνθήκες φωτισμού.